Home
 
OP ZOEK NAAR EEN LEUK CADEAU ?

Denk eens aan onze cadeaubonnen! Geef een familielid, vriend(in) of bekende eens een paar salsalessen cadeau. Onze unieke cadeaubon komt met oefenmuziek, een gegarandeerd succes! 

 
WERVELEND SHOWTEAM

Een spetterend optreden van ons Showteam geeft uw feest net dat kleine beetje extra. De shows kunnen zelfs gecombineerd worden met een enerverende workshop, Een unieke ervaring voor uw gasten. 

Testemonials

"Ik vond de sfeer al prachtig en hoe ze met elkaar omgaan is helemaal geweldig, een grote familie, allemaal even lief. Toen de workshop begon wist ik het al dit gaat het worden....  .....Helemaal geweldig, ook omdat Alberto er zo voor gaat, je ziet dat hij hier van geniet en omdat hij er zo van geniet neemt hij je zo mee dat je alleen maar meer wilt leren..."

Corrie Dijkstra, nieuwe leerling beginners. 
over de workshop en eerste les. Lees ook het volledige
ingezonden stuk.

Salsa4kids

Kom nog een keer gezellig meedoen met  SALSA4KIDS op woensdag  in Wijkcentrum Daalmeer!!!

 

Cubareis 2015

De 3e groepsreis van Dansschool Cuba te Llama zal in februari 2015 plaatsvinden in de voorjaarsvakantie. De aangekondigde reis in februari 2014 wordt hierbij verplaatst. Meerdere mensen, die belangstelling hebben om mee te gaan met deze reis, hebben zo de gelegenheid om vrije dagen te sparen, enkele woordjes Spaans te leren en geld opzij te zettern voor deze vakantie.

 

Welkom

Welkom op de website van Dansschool Cuba te Llama, De place to be voor authentieke

Cubaanse Salsa   Rueda de Casino  
S O N    A f r o   C u b a a n s e   F o l k l o r e
Cuba te Llama is de enige echte Cubaanse Salsa dansschool in de kop van Noord Holland, waar je les krijgt van een Professioneel opgeleide leraar! Alberto Sanchez Montejo, komt uit Santiago de Cuba en heeft een klassieke dansopleiding genoten in cuba die gelijk is aan de Hogeschool voor de Kunsten in Nederland. Deze opleiding in combinatie met zijn echte Cubaanse passie voor muziek, dans en zijn cultuur, maken zijn lessen tot een waar genot voor iedereen !

"Bij Cuba te Llama draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba.  Alberto beschikt over het unieke talent om iedereen mee te nemen in een geweldige roes van Cubaanse cultuur, dans en muziek, waaraan je je wel MOET en WIL overgeven ongeacht je leeftijd of afkomst."

 

Actuele Agenda Items

Funky Koningsdag HAL25
26.04.2014 14.00
Feest Hal 25 Funky Koningsdag HAL25 Hal 25
Noche Latina
27.04.2014 17.00
Vrijdansen Grandcafé Z!N!N Noche Latina Grandcafé Z!N!N
Ritmo de la Noche
28.05.2014 17.00
Festival Binnenstad Alkmaar Ritmo de la Noche Binnenstad Alkmaar
Noche Cubana
06.06.2014 22.00
Vrijdansen Los Amiguitos Noche Cubana Los Amiguitos
Noche Cubana
04.07.2014 22.00
Vrijdansen Los Amiguitos Noche Cubana Los Amiguitos

10 Lessen €100,=

+ gratis OEFEN CD
voor nieuwe Cursisten

Vrienden van CTL

 

Banner