Home
 
OP ZOEK NAAR EEN LEUK CADEAU ?

Denk eens aan onze cadeaubonnen! Geef een familielid, vriend(in) of bekende eens een paar salsalessen cadeau. Onze unieke cadeaubon komt met oefenmuziek, een gegarandeerd succes! 

 
WERVELEND SHOWTEAM

Een spetterend optreden van ons Showteam geeft uw feest net dat kleine beetje extra. De shows kunnen zelfs gecombineerd worden met een enerverende workshop, Een unieke ervaring voor uw gasten. 

Testemonials

"Ik vond de sfeer al prachtig en hoe ze met elkaar omgaan is helemaal geweldig, een grote familie, allemaal even lief. Toen de workshop begon wist ik het al dit gaat het worden....  .....Helemaal geweldig, ook omdat Alberto er zo voor gaat, je ziet dat hij hier van geniet en omdat hij er zo van geniet neemt hij je zo mee dat je alleen maar meer wilt leren..."

Corrie Dijkstra, nieuwe leerling beginners. 
over de workshop en eerste les. Lees ook het volledige
ingezonden stuk.

Cubareis 2015

De 3e groepsreis van Dansschool Cuba te Llama zal 23 februari 2015 plaatsvinden in de voorjaarsvakantie. Meerdere mensen, die belangstelling hebben om mee te gaan met deze reis, hebben zo de gelegenheid om vrije dagen te sparen, enkele woordjes Spaans te leren en geld opzij te zetten voor deze vakantie. Er is een informatiemiddag zondag 9 november om 17.00 uur in het Wijkcentrum Daalmeer.

 

Welkom

Welkom op de website van Dansschool Cuba te Llama, De place to be voor authentieke

Cubaanse Salsa   Rueda de Casino  
S O N    A f r o   C u b a a n s e   F o l k l o r e
Cuba te Llama is de enige echte Cubaanse Salsa dansschool in de kop van Noord Holland, waar je les krijgt van een Professioneel opgeleide leraar! Alberto Sanchez Montejo, komt uit Santiago de Cuba en heeft een klassieke dansopleiding genoten in cuba die gelijk is aan de Hogeschool voor de Kunsten in Nederland. Deze opleiding in combinatie met zijn echte Cubaanse passie voor muziek, dans en zijn cultuur, maken zijn lessen tot een waar genot voor iedereen !

"Bij Cuba te Llama draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba.  Alberto beschikt over het unieke talent om iedereen mee te nemen in een geweldige roes van Cubaanse cultuur, dans en muziek, waaraan je je wel MOET en WIL overgeven ongeacht je leeftijd of afkomst."

 

Actuele Agenda Items

Noche Latina
30.11.2014 18.00
Vrijdansen Grandcafé Z!N!N Noche Latina Grandcafé Z!N!N
Cubareis
Van 23.02.2015 Tot 09.03.2015
Dansreis Cuba Cubareis Cuba

15 Lessen €150,=

+ gratis OEFEN CD
voor nieuwe Cursisten

Vrienden van CTL

 

Banner