Home
 
OP ZOEK NAAR EEN LEUK CADEAU ?

Denk eens aan onze cadeaubonnen! Geef een familielid, vriend(in) of bekende eens een paar salsalessen cadeau. Onze unieke cadeaubon komt met oefenmuziek, een gegarandeerd succes! 

 
WERVELEND SHOWTEAM

Een spetterend optreden van ons Showteam geeft uw feest net dat kleine beetje extra. De shows kunnen zelfs gecombineerd worden met een enerverende workshop, Een unieke ervaring voor uw gasten. 

Testemonials

"Ik vond de sfeer al prachtig en hoe ze met elkaar omgaan is helemaal geweldig, een grote familie, allemaal even lief. Toen de workshop begon wist ik het al dit gaat het worden....  .....Helemaal geweldig, ook omdat Alberto er zo voor gaat, je ziet dat hij hier van geniet en omdat hij er zo van geniet neemt hij je zo mee dat je alleen maar meer wilt leren..."

Corrie Dijkstra, nieuwe leerling beginners. 
over de workshop en eerste les. Lees ook het volledige
ingezonden stuk.

FUNKY KONINGSDAG@HAL25

Genieten van en dansen op heerlijke swingende Cubaanse Son en Salsa muziek van DJ Alberto. Dé dansleraar van Dansschool Cuba te Lllama. Ca. 15.45u - 17.00 u

 

Géén les

Koningsdag 27 april en Bevrijdingsdag 5 mei géén les!!

 

Nieuwe Cursus

Vanaf 20 april beginnen de nieuwe cursussen: 10 lessen voor € 100,=.

Voor  nieuwe cursisten Beginners is de 1e les 'n gratis proefles.

I.v.m. met het aankomende mooie weer: deze cursus geen les op zondag.

In d'Alderliefste, Bergen start de nieuwe groep beginners in september

 

Bachata Workshop

Maandag 20 april om 20.00 uur geeft Rhodar Warner een workshop BACHATA bij Dansschool Cuba te Llama in Wijkcentrum Daalmeer.

Rhodar Warner is geboren in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. Hij heeft de bachata thuis van zijn ouders geleerd en danst de bachata sindsdien. Hij heeft binnen en buiten Nederland wedstrijden gedanst en diverse prijzen gewonnen. Hij heeft veel ervaring met lesgeven en is voornamelijk gespecialiseerd in de klassieke Dominicaanse Bachata en Freestyle. Met zijn natuurlijke talent voor bachata dansen en zijn geheel eigen stijl, behoort hij tot de beste bachata dansers van binnen en buiten Nederland. Door zijn humor en sympathieke uitstraling is het altijd gezellig. Met andere woorden: Rhodar is zeer professioneel en een dynamisch danser.

Hij gaat bij Dansschool Cuba te Llama bachata les geven maandags om 20.00 uur.

 

Welkom

Welkom op de website van Dansschool Cuba te Llama, De place to be voor authentieke

Cubaanse Salsa   Rueda de Casino  
S O N    A f r o   C u b a a n s e   F o l k l o r e
Cuba te Llama is de enige echte Cubaanse Salsa dansschool in de kop van Noord Holland, waar je les krijgt van een Professioneel opgeleide leraar! Alberto Sanchez Montejo, komt uit Santiago de Cuba en heeft een klassieke dansopleiding genoten in cuba die gelijk is aan de Hogeschool voor de Kunsten in Nederland. Deze opleiding in combinatie met zijn echte Cubaanse passie voor muziek, dans en zijn cultuur, maken zijn lessen tot een waar genot voor iedereen !

"Bij Cuba te Llama draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba.  Alberto beschikt over het unieke talent om iedereen mee te nemen in een geweldige roes van Cubaanse cultuur, dans en muziek, waaraan je je wel MOET en WIL overgeven ongeacht je leeftijd of afkomst."

 

Actuele Agenda Items

Noche Latina
17.05.2015 19.00
Vrijdansen Grandcafé Z!N!N Noche Latina Grandcafé Z!N!N

10 Lessen €100,=

+ gratis OEFEN CD
voor nieuwe Cursisten

Vrienden van CTL

 

Banner