Home
 
OP ZOEK NAAR EEN LEUK CADEAU ?

Denk eens aan onze cadeaubonnen! Geef een familielid, vriend(in) of bekende eens een paar salsalessen cadeau. Onze unieke cadeaubon komt met oefenmuziek, een gegarandeerd succes! 

 
WERVELEND SHOWTEAM

Een spetterend optreden van ons Showteam geeft uw feest net dat kleine beetje extra. De shows kunnen zelfs gecombineerd worden met een enerverende workshop, Een unieke ervaring voor uw gasten. 

Testemonials

"Wat waren we blij dat we Cuba te llama hebben gevonden! Niet alleen hebben we onze cubaanse salsa moves weer nieuw leven ingeblazen, maar ook hebben we dankzij hen een geweldige openingsdans kunnen geven op onze bruiloft...Alle gasten, inclusief wijzelf, waren diep onder de indruk dat we zo goed konden dansen!"

Karin en Bas, over hun privélessen van Alberto, ivm hun bruiloft

Pasen

De 1e les begint 14 april in Wijkcentrum Daalmeer. In d'Alderliefste 23 april en in Los Amiguitos 24 april.

De 1e en 2e Paasdag géén lessen

   

  Salsa4kids

  Kom nog een keer gezellig meedoen met  SALSA4KIDS op woensdag  in Wijkcentrum Daalmeer!!!

   

  Cubareis 2015

  De 3e groepsreis van Dansschool Cuba te Llama zal in februari 2015 plaatsvinden in de voorjaarsvakantie. De aangekondigde reis in februari 2014 wordt hierbij verplaatst. Meerdere mensen, die belangstelling hebben om mee te gaan met deze reis, hebben zo de gelegenheid om vrije dagen te sparen, enkele woordjes Spaans te leren en geld opzij te zettern voor deze vakantie.

   

  Welkom

  Welkom op de website van Dansschool Cuba te Llama, De place to be voor authentieke

  Cubaanse Salsa   Rueda de Casino  
  S O N    A f r o   C u b a a n s e   F o l k l o r e
  Cuba te Llama is de enige echte Cubaanse Salsa dansschool in de kop van Noord Holland, waar je les krijgt van een Professioneel opgeleide leraar! Alberto Sanchez Montejo, komt uit Santiago de Cuba en heeft een klassieke dansopleiding genoten in cuba die gelijk is aan de Hogeschool voor de Kunsten in Nederland. Deze opleiding in combinatie met zijn echte Cubaanse passie voor muziek, dans en zijn cultuur, maken zijn lessen tot een waar genot voor iedereen !

  "Bij Cuba te Llama draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba.  Alberto beschikt over het unieke talent om iedereen mee te nemen in een geweldige roes van Cubaanse cultuur, dans en muziek, waaraan je je wel MOET en WIL overgeven ongeacht je leeftijd of afkomst."

   

  Actuele Agenda Items

  Cuba aan Zee
  20.04.2014 21.00
  Vrijdansen Generation Cuba aan Zee Generation
  Noche Latina
  27.04.2014 17.00
  Vrijdansen Grandcafé Z!N!N Noche Latina Grandcafé Z!N!N
  Ritmo de la Noche
  28.05.2014
  Festival Binnenstad Alkmaar Ritmo de la Noche Binnenstad Alkmaar
  Noche Cubana
  06.06.2014 22.00
  Vrijdansen Los Amiguitos Noche Cubana Los Amiguitos
  Noche Cubana
  04.07.2014 22.00
  Vrijdansen Los Amiguitos Noche Cubana Los Amiguitos

  10 Lessen €100,=

  + gratis OEFEN CD
  voor nieuwe Cursisten

  Vrienden van CTL

   

  Banner