Home
 
OP ZOEK NAAR EEN LEUK CADEAU ?

Denk eens aan onze cadeaubonnen! Geef een familielid, vriend(in) of bekende eens een paar salsalessen cadeau. Onze unieke cadeaubon komt met oefenmuziek, een gegarandeerd succes! 

 
WERVELEND SHOWTEAM

Een spetterend optreden van ons Showteam geeft uw feest net dat kleine beetje extra. De shows kunnen zelfs gecombineerd worden met een enerverende workshop, Een unieke ervaring voor uw gasten. 

Testemonials
"Al snel creerde de sala leraar Alberto een lekker dans sfeertje en vulde de les met zijn humor en gedrevenheid voor salsa. Na een stukje basiskennis hebben we met muziek al een beetje salsa gedansd!  Kortom een goed begin!"

Arran McLean, nieuwe leerling beginners. 
over zijn eerste les in de nieuwe locatie Projekt 072.  Lees ook het volledige ingezonden stuk.

Herfstvakantie

NIEUWSITEM. In de herfstvakantie van zondag 18 oktober t/m 23 oktober zijn er op alle locaties géén Danslessen!

 

Start nieuwe cursus

6 september zijn alle lessen van deze cursus weer gestart. Hier de docenten: Alberto, Anouk en Jules

Lees meer...

 

Bachatales

Rhodar Warner geeft  BACHATALES bij Dansschool Cuba te Llama  maandags om 20.00 uur.

Rhodar Warner is geboren in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. Hij heeft de bachata thuis van zijn ouders geleerd en danst de bachata sindsdien. Hij heeft binnen en buiten Nederland wedstrijden gedanst en diverse prijzen gewonnen. Hij heeft veel ervaring met lesgeven en is voornamelijk gespecialiseerd in de klassieke Dominicaanse Bachata en Freestyle. Met zijn natuurlijke talent voor bachata dansen en zijn geheel eigen stijl, behoort hij tot de beste bachata dansers van binnen en buiten Nederland. Door zijn humor en sympathieke uitstraling is het altijd gezellig. Met andere woorden: Rhodar is zeer professioneel en een dynamisch danser.

 

Welkom

Welkom op de website van Dansschool Cuba te Llama, De place to be voor authentieke

Cubaanse Salsa   Rueda de Casino  
S O N    A f r o   C u b a a n s e   F o l k l o r e
Cuba te Llama is de enige echte Cubaanse Salsa dansschool in de kop van Noord Holland, waar je les krijgt van een Professioneel opgeleide leraar! Alberto Sanchez Montejo, komt uit Santiago de Cuba en heeft een klassieke dansopleiding genoten in cuba die gelijk is aan de Hogeschool voor de Kunsten in Nederland. Deze opleiding in combinatie met zijn echte Cubaanse passie voor muziek, dans en zijn cultuur, maken zijn lessen tot een waar genot voor iedereen !

"Bij Cuba te Llama draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba.  Alberto beschikt over het unieke talent om iedereen mee te nemen in een geweldige roes van Cubaanse cultuur, dans en muziek, waaraan je je wel MOET en WIL overgeven ongeacht je leeftijd of afkomst."

 

Actuele Agenda Items

Inschrijven Cursus 12 lessen

€ 120,=


Vrienden van CTL

 

Banner