Home
 
OP ZOEK NAAR EEN LEUK CADEAU ?

Denk eens aan onze cadeaubonnen! Geef een familielid, vriend(in) of bekende eens een paar salsalessen cadeau. Onze unieke cadeaubon komt met oefenmuziek, een gegarandeerd succes! 

 
WERVELEND SHOWTEAM

Een spetterend optreden van ons Showteam geeft uw feest net dat kleine beetje extra. De shows kunnen zelfs gecombineerd worden met een enerverende workshop, Een unieke ervaring voor uw gasten. 

Testemonials
"Al snel creerde de sala leraar Alberto een lekker dans sfeertje en vulde de les met zijn humor en gedrevenheid voor salsa. Na een stukje basiskennis hebben we met muziek al een beetje salsa gedansd!  Kortom een goed begin!"

Arran McLean, nieuwe leerling beginners. 
over zijn eerste les in de nieuwe locatie Projekt 072.  Lees ook het volledige ingezonden stuk.

Latin Dance Night 2014

Hola Salseros,

Zaterdag 15 november 2014 is de 21e editie van LATIN DANCE NIGHT in Groningen, Cultuur Centrum "de Oosterpoort", Trompsingel 27, tel 050-3680368. Het wordt weer een groots spektakel met veel shows, workshops en live muziek van oa Jose Alberto "El Canario"y Mercadonegra, Tomi y su Timbalight, Grupo Tamicos en Fearless. Aanvang 20.00 uur en einde 03.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website: www.latindancenight.nl

Afgelopen 6 jaar is dansschool Cuba te Llama met 'n grote groep cursisten en aanverwante salseros met een bus er naar toe gegaan. Dit was alle keren een groot succes! Daarom gaan we dit jaar weer en iedereen is uitgenodigd om mee te gaan. Neem ook je vrienden, familie en salseros van andere dansscholen mee.

Er is op dit moment een bus voor 55 personen gereserveerd bij BAK-reizen.

Details Info:

Vertrek uit Alkmaar om 18.00 uur. Verzamelen om 17.45 uur op het parkeerterrein bij de dansschool in Wijkcentrum Daalmeer in Alkmaar (p/a Johanna Naberstraat 77, Daalmeer)
Vertrek uit Groningen uiterlijk om 03.00 uur. Verzamelen om 2.45 uur voor de ingang van "de Oosterpoort"

  Voor opgave: bel Jacqueline: 06-15244026.  Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. (na opgave volgt meer info)

  Kosten: Entree Latin Dance Night: € 38,10. Busreis heen/terug: € 26,90. Totaal per persoon: € 65,00

  Betalen vóór 7 november. Graag het bedrag via de bank overmaken: Rabobank t.n.v. Jacqueline Laan in Alkmaar, rek.nr.301219095

  Reageer en betaal snel, want  VOL=VOL in de bus. Wie betaald heeft, is verzekerd van een plaats in de bus. Wij hebben er weer veel zin in en hopelijk jullie ook!?!

  Saludos de Alberto y Jacqueline       Dansschool Cuba te Llama

   

  Noche Latina

  Zondag 26 oktober is er géén  Noche Latina in Z!N!N.

  2 november is iedereen weer welkom! Met DJ Clay  aan de knoppen.

   

  Cubareis 2015

  De 3e groepsreis van Dansschool Cuba te Llama zal 23 februari 2015 plaatsvinden in de voorjaarsvakantie. Meerdere mensen, die belangstelling hebben om mee te gaan met deze reis, hebben zo de gelegenheid om vrije dagen te sparen, enkele woordjes Spaans te leren en geld opzij te zetten voor deze vakantie. Er is een informatiemiddag zondag 9 november om 17.00 uur in het Wijkcentrum Daalmeer.

   

  Welkom

  Welkom op de website van Dansschool Cuba te Llama, De place to be voor authentieke

  Cubaanse Salsa   Rueda de Casino  
  S O N    A f r o   C u b a a n s e   F o l k l o r e
  Cuba te Llama is de enige echte Cubaanse Salsa dansschool in de kop van Noord Holland, waar je les krijgt van een Professioneel opgeleide leraar! Alberto Sanchez Montejo, komt uit Santiago de Cuba en heeft een klassieke dansopleiding genoten in cuba die gelijk is aan de Hogeschool voor de Kunsten in Nederland. Deze opleiding in combinatie met zijn echte Cubaanse passie voor muziek, dans en zijn cultuur, maken zijn lessen tot een waar genot voor iedereen !

  "Bij Cuba te Llama draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba.  Alberto beschikt over het unieke talent om iedereen mee te nemen in een geweldige roes van Cubaanse cultuur, dans en muziek, waaraan je je wel MOET en WIL overgeven ongeacht je leeftijd of afkomst."

   

  Actuele Agenda Items

  Noche Latina
  02.11.2014 18.00
  Vrijdansen Grandcafé Z!N!N Noche Latina Grandcafé Z!N!N
  Infomiddag Cubareis 2015
  09.11.2014 17.00
  Dansreis Wijkcentrum Daalmeer Infomiddag Cubareis 2015 Wijkcentrum Daalmeer
  Latin Dance Night 2014
  15.11.2014 20.00
  Festival De Oosterpoort Groningen Latin Dance Night 2014 De Oosterpoort Groningen
  Cubareis
  Van 23.02.2015 Tot 09.03.2015
  Dansreis Cuba Cubareis Cuba

  15 Lessen €150,=

  + gratis OEFEN CD
  voor nieuwe Cursisten

  Vrienden van CTL

   

  Banner