Home
 
OP ZOEK NAAR EEN LEUK CADEAU ?

Denk eens aan onze cadeaubonnen! Geef een familielid, vriend(in) of bekende eens een paar salsalessen cadeau. Onze unieke cadeaubon komt met oefenmuziek, een gegarandeerd succes! 

 
WERVELEND SHOWTEAM

Een spetterend optreden van ons Showteam geeft uw feest net dat kleine beetje extra. De shows kunnen zelfs gecombineerd worden met een enerverende workshop, Een unieke ervaring voor uw gasten. 

Testemonials

"Wat waren we blij dat we Cuba te llama hebben gevonden! Niet alleen hebben we onze cubaanse salsa moves weer nieuw leven ingeblazen, maar ook hebben we dankzij hen een geweldige openingsdans kunnen geven op onze bruiloft...Alle gasten, inclusief wijzelf, waren diep onder de indruk dat we zo goed konden dansen!"

Karin en Bas, over hun privélessen van Alberto, ivm hun bruiloft

Géén les

Maandag 25  mei géén les ivm 2e Pinksterdag!!

 

Start nieuwe cursus

Zondag 30 augustus gratis Proeflessen in Wijkcentrum Daalmeer van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Maandag 31 augustus start nieuwe cursus.

 

Bachatales

Rhodar Warner geeft  BACHATALES bij Dansschool Cuba te Llama  maandags om 20.00 uur en 21.00 uur.

Rhodar Warner is geboren in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. Hij heeft de bachata thuis van zijn ouders geleerd en danst de bachata sindsdien. Hij heeft binnen en buiten Nederland wedstrijden gedanst en diverse prijzen gewonnen. Hij heeft veel ervaring met lesgeven en is voornamelijk gespecialiseerd in de klassieke Dominicaanse Bachata en Freestyle. Met zijn natuurlijke talent voor bachata dansen en zijn geheel eigen stijl, behoort hij tot de beste bachata dansers van binnen en buiten Nederland. Door zijn humor en sympathieke uitstraling is het altijd gezellig. Met andere woorden: Rhodar is zeer professioneel en een dynamisch danser.

 

Welkom

Welkom op de website van Dansschool Cuba te Llama, De place to be voor authentieke

Cubaanse Salsa   Rueda de Casino  
S O N    A f r o   C u b a a n s e   F o l k l o r e
Cuba te Llama is de enige echte Cubaanse Salsa dansschool in de kop van Noord Holland, waar je les krijgt van een Professioneel opgeleide leraar! Alberto Sanchez Montejo, komt uit Santiago de Cuba en heeft een klassieke dansopleiding genoten in cuba die gelijk is aan de Hogeschool voor de Kunsten in Nederland. Deze opleiding in combinatie met zijn echte Cubaanse passie voor muziek, dans en zijn cultuur, maken zijn lessen tot een waar genot voor iedereen !

"Bij Cuba te Llama draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba.  Alberto beschikt over het unieke talent om iedereen mee te nemen in een geweldige roes van Cubaanse cultuur, dans en muziek, waaraan je je wel MOET en WIL overgeven ongeacht je leeftijd of afkomst."

 

10 Lessen €100,=

+ gratis OEFEN CD
voor nieuwe Cursisten

Vrienden van CTL

 

Banner